Menu

Com millorar la postura corporal per millorar la condició física?

Per veure’s millor físicament i prevenir el desenvolupament de la panxa, l’ideal és adoptar una bona postura corporal. Per fer-ho, els experts en entrenament de NEXT Personal Training Club et donen alguns consells i recursos a considerar.

Consells per millorar la condició física gràcies a una bona postura corporal

– Mou-te amb regularitat, ja que el sedentarisme genera hipotonicitat en els músculs i això pot contribuir a adoptar males postures corporals.
– Quan entrenis, tingues en compte la tècnica per fer correctament els exercicis. Així treballaràs correctament els músculs del cos i evitaràs desequilibris musculars, tot evitant males postures induïdes per moviments mal realitzats al gimnàs.
– Quan estiguis assegut, relaxa’t. Evita la tensió a les espatlles i el coll, però sense deixar que el cap s’enfonsi entre les espatlles o que les espatlles caiguin cap endavant.
– Enforteix el core o la zona mitjana, que és on se situen els músculs estabilitzadors de tot el cos.
– Dorm en una posició correcta, és a dir, de costat o panxa amunt. A més, tingues en compte que el coixí no sigui massa alt i que no dificulti l’alineació adequada de la columna vertebral.

A més de tenir en compte aquests consells, és fonamental realitzar un entrenament adequat i que incloguis exercicis que millorin la teva postura corporal, com ara fer entrenament en superfícies inestables. Si vols començar-ne a practicar alguns, consulta als monitors de NEXT Personal Training Club, que te n’explicaran alguns i t’ajudaran a fer-los de la manera correcta.